Professional English Services

classes d’anglès, francès, italià o alemany per a empreses.

Professional English Services (PES) fundada l’any 1988 juntament amb Idiomes Castellar, proporciona l’ensenyament d’idiomes de qualitat per als professionals de negocis i des de llavors hem proporcionat serveis d’anglès i d’altres idiomes per a un nombre creixent d’empreses locals, nacionals i internacionals de l’àrea del Vallès, Barcelona i Madrid.

Disposem d’un ampli i experimentat equip de professionals de la llengua, amb una àmplia experiència en l’anglès tècnic (anglès especialitzat per a negocis), proporcionant idiomes com l’anglès, francès, italià i alemany. Portem l’experiència i els coneixements tècnics per oferir un ensenyament de qualitat que assegura una experiència d’aprenentatge eficaç, gratificant i exitosa.

Classes individualitzades
o en petits grups,
a l’empresa o
al nostre centre
de Castellar.

Abordem les necessitats específiques dels nostres clients oferint cursos personalitzats i adaptats als requisits actuals. El nostre objectiu és ajudar les persones a assolir el seus objectius personals i professionals, millorant el desenvolupament de les habilitats lingüístiques del personal de l’empresa.

SERVEIS

Classes anglès general
Classes individuals o en petits grups d’anglès general impartit a l’empresa o al nostre centre de Castellar.

Classes anglès específic
Classes individuals o en petits grups on ens centrem en àrees de particular importància en un determinat entorn de treball.
negociació, presentacions, assistència a conferències…

Curs d'idiomes intensiu 1 dia
Cursos intensius d’un dia al nostre centre on ens centrem en àrees de negoci o habilitats específiques del llenguatge, impartits al nostre centre de Castellar.

Curs anglès 2 nits
Curs d’immersió nocturn de 2 dies de durada per a petits grups on ens centrem en la comunicació i la socialització en anglès, impartit al nostre centre de Castellar.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ